Behandlingar

Botox

Botox är en förkortning av botulinumtoxin typ A och är ett läkemedel som slappnar av muskler. Botox används både för medicinskt och estetiskt bruk. Medicinskt för att lindra migrän, överdriven svettning armhåla (hyperhidros) samt mot tandgnissling (bruxism). Estetiskt för att minimera rynkor runt ögonen, panna, smårynkor runt munnen och sk. "lip-flip" där man viker ut läppkanten, hals och haka för en slätare hud.

Effekten kommer efter 7-14 dagar och varar mellan 4-6 månader.

Pris:
Varierar utifrån ditt behov och önskemål, mellan 2500 - 5300 sek

 • Bruxism: 3300 sek
 • Hyperhidros : 4500 sek

Filler

Består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen vars syfte är att binda fukt och hålla bl.a huden elastisk. Den naturliga produktionen minskar successivt från 25 års ålder. Huden tappar då sin elasticitet vilket visar sig i form av små rynkor och försämrad hudkvalitet.
När du åldras minskar inte enbart produktionen av hyaluronsyra utan dina fettkuddar som ansvarar för volymen i ansiktet går förlorad vilket orsakar att huden rör sig ner mot käklinjen.

Med hjälp av fillers kan vi återställa volymförlust och föryngra huden.
Fillers används inte endast för att motverka tecken på åldrande. Vi kan också förbättra asymmetri i ansiktet samt framhäva olika ansiktsdrag såsom kindben, läppar, haka och käkben. Med små volymer kan man även skulptera fram en rak näsa.
Missprydande ärr, även efter läpp-gomspalt, kan mjukas upp och bli mindre synbara. Andra områden som kan förbättras är händer och hals/dekolletage.

Marlene har sedan 5 år använt sig av och utvecklat MD-koderna. De är utarbetade av den brasilianska plastikkirurgen Mauricio de Maio. På ett strukturerat sätt injicerar man små volymer filler på förutbestämda anatomiska område för att få bästa effekt. Med MD-koderna kan man återskapa förlorad volym i ansiktet på ett vackert och naturligt sätt.

Vi jobbar med den mest välkända fillermärket på världsmarknaden- Juvederm. Den är FDA-godkänd och ger ett naturligt och långvarigt resultat.

Hur länge resultatet håller beror mycket på din livstil och dina förutsättningar. Om du varsamt gör regelbundna behandlingar (med 2-4 månaders intervall) tills du är nöjd med ditt resultat är varaktigheten mycket lång, ibland upp till flera år.

Pris:
varierar beroende av vad du önskar och vilka förutsättningar du har.

 • kindben 6500-8500 sek
 • nasolabiala linjer 4000-6500 sek
 • sura mungipor 4000-6500 sek
 • läppar 3000-6000 sek
 • haka 4300-6500 sek
 • näsa 4000 sek
 • tear-trough (under ögonen) 4000- 6500 sek
 • händer, handrygg 6500 sek


För att undvika blåmärke efter behandlingen är det bra att undvika Hälsokost, vitaminer, Ipren eller liknande smärtstillande (Panodil/Alvedon går bra) 7 dagar före behandlingen.

Skinbooster

En injektionsbehandling som förbättrar hudens kvalite och reducerar smårynkor. Juvederms Volite innehåller hyaluronsyra som har utvecklats speciellt för att återfukta huden på djupet och öka hudens elasticitet. Huden blir mjuk och slät och ansiktet får en ungdomlig spänst och frisk lyster, ett fantastiskt GLOW.
Volite injiceras som små droppar under huden och innehåller lokalbedövning. Normal hållbarhet ca 9-11 månader efter en singelbehandling.

Juvéderm Volite injiceras ytligt i huden och är en engångsbehandling som ger ett resultat upp till nio månader.

Områden som behandlas: smårynkor runt munnen, kinder, haka, överläpp och torra läppar. Kom gärna osminkad och undvik att ta preparat som ökar risken för blåmärken typ Ipren och Treo 10 dagar före din behandling.

Pris:

 • 1 ml 3700 sek, rekom till område runt munnen eller enbart panna
 • 2 ml 6500 sek, rekom till mellanansikte


Profhilo:

En injektionsbehandling som generellt förbättrar hudens struktur, fuktbalans och elasticitet. Perfekt för behandling av hals, dekolletage ja, alla områden där du upplever minskad elasticitet. Passar även till armar och mage, baksidan lår.

Vi rekommenderar två-tre behandlingar med 4 veckors intervall.
Återhämtningstiden är minimal då produkten inte har de klassiska korslänkningarna sprids den mycket snabbare och integreras fint i huden redan dagen efter behandlingen.

Nu har Profhilo även kommit speciellt anpassad för kroppsbehandlingar. Passar till armar sk. gäddhäng och slapp hud på mage och ben.

Pris:

 • Ansikte eller hals 2 ml: 3500 sek
 • Kur med 2 behandlingar: 6000 sek
 • Kropp 3 ml: 4900 sek
 • Kur med 2 behandlingar: 8000 sek

PRP-hårbotten
( för ökad hårtillväxt )

Growth Factor Injections” (PRP) är en revolutionerande behandling som använder kroppens egna tillväxtfaktorer för att stimulera folliklar och främja ny hårväxt. På sätt och vis spelar tillväxtfaktorer en budbärarroll som signalerar till hudens celler att arbeta. Behandlingen består av en injektion i skalpen av din egen kropps plasma, med målet att stimulera skalpen till att främja hårväxten.

Ca 2 tsk blod tas från din arm, på samma sätt som om du skulle ta ett vanligt blodprov. Blodet läggs sedan i en centrifug och centrifugeras under ca 5-10 minuter. Denna process separerar blodplättarna från blodet. Plasman aktiveras i en speciell process utvecklad av Advanced Dermatology och man separerar åtminstone åtta viktiga tillfäxtfaktorer precis innan injicering för att förbättra dess läkande egenskaper. Den aktiverade plasman injiceras i området som saknar hår för att stimulera nytillväxt.

Pris:

 • PRP hårförbättring 2500 sek/ behandling
 • Kur bestående av 4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum 7900 sek

Belkyra
behandling mot dubbelhaka

Belkyra är ett läkemedel som bryter ner fettceller. Den verksamma substansen i Belkyra är Deoxicholsyra. Läkemedlet används främst vid behandling av submentalt fett, även känt som dubbelhaka. När man uppnått önskat resultat är resultatet permanent. Boka gärna en konsultation där vi kan diskutera vad en Belkyra behandling kan ge dig för resultat.

Pris:

 • 6000-8000 sek/behandling

Sklerosering, ben

Med en enkel injektionsbehandling kan vi behandla missprydande kärlbristningar och mindre åderbråck på benen. En mycket tunn nål används för att injicera en lösning i blodkärlet som får det att klistra ihop och skrumpna. Blodkärlet bryts ner av kroppen och först uppstår ett blåmärke som under 4–6 veckor bleknar.
Ådernätsbehandlingen känns som små stick men ger inget större obehag. Om kärlen är grövre kan det dock spänna och ömma något efter behandlingen. Har du rikligt med ytliga ådernät behöver behandlingen ofta upprepas för bästa resultat. Räkna då med 1–3 behandlingar med ett tidsintervall på tre veckor.
Pigmentering i form av en ljusbrun hudton kan uppstå men försvinner alltid. Undvik kraftig motion och bastubad i en vecka efter behandlingen. Det krävs sällan några förband men vi rekommenderar att du använder stödstrumpor 2 veckor dagtid efter behandlingen. Dessa finns att köpa på vissa Apotek eller sjukvårdsbutiker och är bra att ta med vid första behandlingen.

Läkningen påskyndas om du smörjer med Hirudoidsalva på området. Första tuben ingår i behandlingen. Efter fyra veckor erbjuds ett återbesök som uppföljning av behandlingen.

Pris:

 • Varierar utifrån omfattningen,
  2500-3000 sek/behandling