Fillers i Malmö

Med hjälp av fillers kan vi återställa volymförlust och föryngra huden. Fillers används inte endast för att motverka tecken på åldrande. 

Fillers för Ärrförbättring

Hur används fillers?

Vi kan också förbättra asymmetri i ansiktet samt framhäva olika ansiktsdrag såsom kindben, läppar, haka och käkben. Med små volymer kan man även skulptera fram en rak näsa.

Missprydande ärr, även efter läpp-gomspalt, kan mjukas upp och bli mindre synbara. Andra områden som kan förbättras är händer och hals/dekolletage.

Mindre rynkor med hyaluronsyra

Kroppens naturliga ämne

Filler består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen vars syfte är att binda fukt och hålla bl.a huden elastisk. Den naturliga produktionen minskar successivt från 25 års ålder. Huden tappar då sin elasticitet vilket visar sig i form av små rynkor och försämrad hudkvalitet.

När du åldras minskar inte enbart produktionen av hyaluronsyra utan dina fettkuddar som ansvarar för volymen i ansiktet går förlorad vilket orsakar att huden rör sig ner mot käklinjen.

Pris

Varierar beroende av vad du önskar och vilka förutsättningar du har.

Juvederm fillers: FDA-godkänd

Naturligt resultat

Marlene har sedan 5 år använt sig av och utvecklat MD-koderna. De är utarbetade av den brasilianska plastikkirurgen Mauricio de Maio. På ett strukturerat sätt injicerar man små volymer filler på förutbestämda anatomiska område för att få bästa effekt. Med MD-koderna kan man återskapa förlorad volym i ansiktet på ett vackert och naturligt sätt.

Vi jobbar med den mest välkända fillermärket på världsmarknaden- Juvederm. Den är FDA-godkänd och ger ett naturligt och långvarigt resultat.

Långvariga fillers resultat

Långvarigheten av fillers

Hur länge resultatet håller beror mycket på din livstil och dina förutsättningar. Om du varsamt gör regelbundna behandlingar (med 2-4 månaders intervall) tills du är nöjd med ditt resultat är varaktigheten mycket lång, ibland upp till flera år.

Bra att veta vid fillers behandling
Före/efter behandling

Att tänka på före

Kom gärna osminkad och undvik att ta preparat som ökar risken för blåmärken typ Ipren och Treo 10 dagar före din behandling. Detta gäller även vitaminer och omega 3.

Att tänka på efter

Vi rekommenderar att inte träna efter 24 h timmar efter behandlingen. Undvik även att bada bastu och sola.

Definierad käklinje och haka
Före/efter

Jag har behandlat käklinje och haka med endast 3 ml Juvederm filler. Denna behandling konturerar ansiktsformen och gör hakan mer definierad, kvinnlig och jämn. Både jag och min modell är supernöjdas med resultatet! 

Skräddarsydda fillersbehandlingar
Boka tid direkt online