Belkyra

Välkommen till vår värld av effektiv fettreducering med Belkyra – det banbrytande läkemedlet som använder Deoxicholsyra för att bryta ner envisa fettceller. Om du längtar efter att säga adjö till submentalt fett, mer känt som dubbelhakan, kan Belkyra vara din nyckel till en förändrad siluett.

Fettreducering med Belkyra

Vad betyder Belkyra

Belkyra är ett läkemedel som bryter ner fettceller. Den verksamma substansen i Belkyra är Deoxicholsyra. Läkemedlet används främst vid behandling av submentalt fett, även känt som dubbelhaka. När man uppnått önskat resultat är resultatet permanent. Boka gärna en konsultation där vi kan diskutera vad en Belkyra behandling kan ge dig för resultat.

Bra att veta vid en belkyra behandling

Före/efter behandling

Att tänka på före

Kom gärna osminkad och undvik att ta preparat som ökar risken för blåmärken typ Ipren och Treo 10 dagar före din behandling. Detta gäller även vitaminer och omega 3.

Att tänka på efter

Vi rekommenderar att inte träna efter 24 h timmar efter behandlingen. Undvik även att bada bastu och sola.

Pris på Belkyra behandling

Skräddarsydda belkyrabehandlingar

Boka tid direkt online

Låt oss guida dig genom processen och diskutera hur en Belkyra-behandling kan skräddarsys för att uppfylla dina specifika behov och önskemål. Vår kunniga personal är här för att ge dig all information du behöver för att fatta ett informerat beslut om din fettreduceringsresa.