PRP-hårbotten

Growth Factor Injections” (PRP) är en revolutionerande behandling som använder kroppens egna tillväxtfaktorer för att stimulera folliklar och främja ny hårväxt.

Hårväxtstimulering i malmö

För ökad hårtillväxt

På sätt och vis spelar tillväxtfaktorer en budbärarroll som signalerar till hudens celler att arbeta. Behandlingen består av en injektion i skalpen av din egen kropps plasma, med målet att stimulera skalpen till att främja hårväxten.

Blodplasma Hårväxtbehandling

Hur det går till

Ca 2 tsk blod tas från din arm, på samma sätt som om du skulle ta ett vanligt blodprov. Blodet läggs sedan i en centrifug och centrifugeras under ca 5-10 minuter. Denna process separerar blodplättarna från blodet. Plasman aktiveras i en speciell process utvecklad av Advanced Dermatology och man separerar åtminstone åtta viktiga tillfäxtfaktorer precis innan injicering för att förbättra dess läkande egenskaper. Den aktiverade plasman injiceras i området som saknar hår för att stimulera nytillväxt.

Bra att veta vid en PRP-hårbottens behandling

Före/efter behandling

Att tänka på före

Kom gärna osminkad och nytvättat hår. Undvik även att ta preparat som ökar risken för blåmärken typ Ipren och Treo 10 dagar före din behandling. Detta gäller även vitaminer och omega 3.

Att tänka på efter

Vi rekommenderar att inte träna efter 24 h timmar efter behandlingen. Undvik även att bada bastu och sola.

Pris

Skräddarsydda prp-hårbottensbehandlingar
Boka tid direkt online