Skinbooster

En injektionsbehandling som förbättrar hudens kvalité och reducerar smårynkor.

Boosta dig själv med friskt lyster

Juvederms Volite innehåller hyaluronsyra som har utvecklats speciellt för att återfukta huden på djupet och öka hudens elasticitet. Huden blir mjuk och slät och ansiktet får en ungdomlig spänst och frisk lyster, ett fantastiskt GLOW. Volite injiceras som små droppar under huden och innehåller lokalbedövning. Normal hållbarhet ca 9-11 månader efter en singelbehandling.

Flera behandlingsområden

Juvéderm Volite injiceras ytligt i huden och är en engångsbehandling som ger ett resultat upp till nio månader.

Områden som behandlas: smårynkor runt munnen, kinder, panna, haka, överläpp, torra läppar samt hals, dekolletage och händer.

Pris

Profhilo

En injektionsbehandling som generellt förbättrar hudens struktur, fuktbalans och elasticitet. Perfekt för behandling av hals, dekolletage ja, alla områden där du upplever minskad elasticitet. Passar även till armar och mage, baksidan lår.

Minimal återhämtningstid

Vi rekommenderar två-tre behandlingar med 4 veckors intervall. Återhämtningstiden är minimal då produkten inte har de klassiska korslänkningarna sprids den mycket snabbare och integreras fint i huden redan dagen efter behandlingen.

Nu har Profhilo även kommit speciellt anpassad för kroppsbehandlingar. Passar till armar sk. gäddhäng och slapp hud på mage och ben.

Pris

Före/efter behandlingarna

Att tänka på före

Kom gärna osminkad och undvik att ta preparat som ökar risken för blåmärken typ Ipren och Treo 10 dagar före din behandling. Detta gäller även vitaminer och omega 3.

Att tänka på efter

Vi rekommenderar att inte träna efter 24 h timmar efter behandlingen. Undvik även att bada bastu och sola.

Boka tid direkt online