Microneedling med Radiofrekvens, Secret RF

Motverkar slapp hud, fina linjer/rynkor ärr /stria på ansikte/hals och kropp.

Microneedling i malmö

Vad det betyder

Secret RF, en kraftfull och effektiv ny microneedling behandling som förbättrar tecken på åldrande hud, fina linjer, rynkor och ärr – med kort eller ingen ”downtime”. Till skillnad från den mer traditionella microneedlingen, så kombinerar Secret RF detta med radiofrekvensenergi (RF). Secret RF använder mikronålar för att leverera fraktionerad radiofrekvensenergi (RF) till olika nivåer av huden inklusive de djupare skikten där behandlingen är mest fördelaktig. Denna unika leverans av energi gör att vi kan uppnå optimala resultat på alla hudtyper.

huduppstramning och hudföryngring

Hur fungerar radiofrekvensenergi?

Varje fin nål gör hål på huden och skapar en kontrollerad skada, ett mikrosår. Skadan triggar kroppen att läka dessa mikrosår genom att producera nytt kollagen och elastin.

Radiofrekvensenergi värmer upp huden i syfte att stimulera huden att öka kollagen- och elastin produktionen för att minska uppkomsten av fina linjer och lös hud.

Radiofrekvensenergi och de fina nålarna arbetar alltså tillsammans för att skapa kollagen och elastin för att minska uppkomsten av fina linjer och lös hud. Efter en behandling leder denna magiska kombination till minskning av ärr , huduppstramning och hudföryngring, d.v.s. förbättrad hudstruktur, fasthet och återfuktning.

Pris

Förbättra Linjer och Hudkvalitet

Varför kombinera båda teknikerna?

Microneedle Fractional RF-system är en idealisk behandlingsteknik för huduppstramning, fina linjer/rynkor och solskador/åldrande, genom att applicera exakt kontrollerad RF-energi direkt i olika djup av huden med minimalt invasiva mikronålar. Secret RF är effektiv för att behandla både kropp och ansikte/hals.
 
Behandlingen har unik förbättring på huduppstramning på slapp och åldrad hud men förbättrar även fina linjer, förstorade porer, ärr och pigmenteringar.

secret RF behandling

Behandlingen

Vem kan behandlas?

Secret RF kan appliceras på alla hudtyper och behandlingen kan göras hela året om. Då behandlingen skräddarsys med rätt nål baserad på hudtyp/indikation så gör behandlingen med mycket låg risk för hud brännskador och PIH (Postinflammatorisk hyperpigmentering). Detta skiljer sig jämfört med tex IPL och laser.

Hur många behandlingar krävs?

Secret RF är en enkel, säker och effektiv procedur som kan utföras som en enskild behandling men för att uppnå optimal effekt rekommenderas 3-4 Secret RF-behandlingar.

Bra att veta inför en microneedlingbehandling

Före/efter behandling

Att tänka på före

Kom gärna osminkad och undvik att ta preparat som ökar risken för blåmärken typ Ipren och Treo 10 dagar före din behandling. Detta gäller även vitaminer och omega 3.

Att tänka på efter

Huden är vanligtvis röd och svullen den första dagen efter behandlingen, men rodnaden är mild och mycket mindre än vad som ofta ses med laserprocedurer. Det finns lite eller inget obehag efter ingreppet och du kan vanligtvis återvända till vanliga aktiviteter inom en dag. Makeup kan appliceras 24 timmar efter proceduren för att maskera eventuell kvarvarande rodnad, använd dock gärna minimalt med make-up och helst mineralbaserat.
 
Huden kan upplevas som torr, använd endast rekommenderad post-treatment kräm de första 2 dygnen, avvakta med Retinol produkter en vecka. Det är viktigt med god hygien efter behandlingen, precis som vid traditionell microneedling, så byt gärna örngott, handduk och tvätta dina händer väl samt undvik att ta med dina händer i ansiktet. Träna inte eller bada bastu, sola på 72 timmar.

Skräddarsydda microneedlingbehandlingar

Boka tid direkt online